Ville ikke starte

Nyt

OPDATERING: Viste sig at pumpen ikke var låst op fra huggeren, så efter talrige forsøg af forskellige Opelforhandler, søgen på diverse forums på nettet, endte det med at jeg i mandags pillede hele fronten af bilen for at komme ind til pumpen (gad ikke tage motoren ud igen).
Fra den gamle motor blev motorstyringen afmonteret, inkl omdrejningsføleren som sidder godt begravet nede i pumpen da denne sidder direkte ind i motorstyringen med et lille kabel.
Herefter blev de fire ledninger (2 til magnetkoblingen, og 2 til selve pumpen), klippet over på både den gamle og nye styring.
Motorstyringen på den nye motor blev afmonteret, og erstattet af den gamle styring fra min oprindelige motor. Ledningerne blev loddet og godt isoleret.
På billedet nedenunder kan man se hvor omdrejningstælleren sidder. Man skal have en meget rolig hånd, og noget magnetisk værktøj for at holde skruen på plads (TX10 hoved)

Men operationen lykkedes, så efter lidt samling.. så var vi klar til at lufte ud. Bemærk, ingen køler på bilen endnu, hvis nu det ikke virkede..

Dog måtte vi vente på Opel kom forbi med en tester.. I et forsøg på at få låst den nye pumpe op, var startspærren blevet nulstillet..
Men små 10-15 min efter den var kodet igen, var der liv i bilen Cool

Så efter en omgang der har givet flere grå hår, så lykkedes det endelig – og bilen er endelige tilbage på vejen Smile

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.