CarGlass..

Nyt

Skrev for et par dage siden et indlæg på CarGlass Danmarks Facebook side, lidt i vrede over at være blevet beskyldt for at lyve af rudemontør og dennes chef.
Det må være grimt når man bliver taget med bukserne nede fordi man har lavet en fejl…
Men historien kort, får skiftet forrude sommeren 2015 af CarGlass da det er dem mit forsikringsselskab bruger. Umiddelbart går alt fint, regnsensor lader til at virke og alle er glade.. Over de næste ca 9 md’er bliver regnsensorens opførsel mere og mere underlig, for til sidst at virke helt modsat af hvad den burde.
Så.. som alle andre bilnørder og teknisk interesserede, piller jeg regnsensoren ned og ser den er ødelagt ret voldsomt. Dette var så min store fejl, da CarGlass åbenbart mener de har ret til at bestemme over om jeg må montere/afmontere original elektronik på ruden. CarGlass nægter pure og henviser til en paragraf i deres garantiforpligtigelser (i ved.. dem ingen læser alligevel). Jeg er godt klar over jeg bare kunnet have ladet det sidde.. men tænkte det var et nemt lille fix at få den til at opføre sig ordentligt igen. Og vil for god ordens skyld sige jeg ikke har brugt værktøj for at tage den ned fra ruden.
Billeder.. jeps.. lige her

2016-03-12 13.47.00 2016-03-12 13.47.36

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.